https://www.mektebim.k12.tr/tr/kvkk-aydinlatma-metni

2020-05-14 10:21:48 - 05:23:47 03-06-2020



seoanaliz Tespit Edilen 10 sorun var

SEO KVKK Aydınlatma Metni - Mektebim Koleji

SEO : 66.5

Puan

Meta

sayfa başlığı

KVKK Aydınlatma Metni - Mektebim Koleji



Sayfa Başlığınız 60 Karakteri Geçmiyor. Bu Iyi.

Meta Açıklaması

Mektebim olarak Yenilikçi Eğitim Programlarımızla öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz.



Meta Açıklamanız 150 Karakteri Geçmiyor. Bu Iyi.

Meta Anahtar Kelime

( Bu özellik artık kullanılmıyor )
Meta Anahtar Kelime :

mektebim, mektebim koleji, mektebim okullari, endustri, endustri 4.0, modern, eğitim, yenilikçi, teknolojik




Sitenizde Herhangi Bir Meta Anahtar Kelime Yok.

Key

Tekli Anahtar Kelimeler

KeywordTekrarYoğunluk
ve1282.763 %
601.295 %
kişisel541.166 %
Kişisel521.122 %
veya501.079 %
veri491.058 %
verilerin340.734 %
ilgili310.669 %
tarafından300.648 %
olarak280.604 %
Şirketimiz270.583 %
için230.496 %
ile220.475 %
bu210.453 %
gerekli190.41 %
Şirketimizin190.41 %
uygun180.389 %
kamu180.389 %
olması170.367 %
veriler160.345 %

İki Kelimeli Anahtar Kelimeler

KeywordTekrarYoğunluk
• Kişisel360.777 %
Kişisel veri200.432 %
Kişisel verilerin190.41 %
kişisel veri180.389 %
Şirketimiz tarafından150.324 %
kişisel verilerin130.281 %
kişisel veriler120.259 %
olması •110.237 %
için gerekli110.237 %
veri ilgili100.216 %
işlenmesi •100.216 %
veri işleme90.194 %
ve bu90.194 %
veri sahibinin90.194 %
uygun olarak80.173 %
ya da80.173 %
gerçek kişiler80.173 %
kurum ve70.151 %
Kişisel Verilerin70.151 %
gerekli olması70.151 %

Üç Kelimelik Anahtar Kelimeler

KeywordTekrarYoğunluk
• Kişisel verilerin190.41 %
• Kişisel veri160.345 %
işlenmesi • Kişisel100.216 %
olması • Kişisel70.151 %
kamu kurum ve60.13 %
için gerekli olması60.13 %
gerekli olması •60.13 %
Kişisel veri işlemenin60.13 %
veri ilgili kişisi60.13 %
Kişisel veri sahibinin50.108 %
kişisel veri işleme50.108 %
millî güvenliği kamu40.086 %
maddesine uygun olarak40.086 %
millî savunmayı millî40.086 %
savunmayı millî güvenliği40.086 %
güvenliği kamu güvenliğini40.086 %
kamu güvenliğini kamu40.086 %
güvenliğini kamu düzenini40.086 %
kapsamında işlenmesi •40.086 %
kurum ve kuruluşları40.086 %

Dört kelime

KeywordTekrarYoğunluk
işlenmesi • Kişisel verilerin70.151 %
gerekli olması • Kişisel60.13 %
• Kişisel veri işlemenin60.13 %
için gerekli olması •50.108 %
olması • Kişisel veri50.108 %
• Kişisel verilerin millî40.086 %
millî savunmayı millî güvenliği40.086 %
savunmayı millî güvenliği kamu40.086 %
• Kişisel veri sahibinin40.086 %
millî güvenliği kamu güvenliğini40.086 %
güvenliği kamu güvenliğini kamu40.086 %
kamu güvenliğini kamu düzenini40.086 %
kamu kurum ve kuruluşları40.086 %
kapsamında işlenmesi • Kişisel40.086 %
verilerin millî savunmayı millî40.086 %
Kişisel verilerin millî savunmayı40.086 %
doğrultusunda Şirketimiz tarafından yürütülen30.065 %
kişisel veri ilgili kişisi30.065 %
kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü30.065 %
Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret30.065 %

Text - Html

Toplam Kelimeler 4633
Sayfa İçerik/Kod Oranı Başarılı.
Metin / HTML Oranı Testi : 46%

HTML Başlıkları

H1(0)

H2(0)

H3(0)

H4(0)

H5(0)

H6(0)

Robots & Xml

robot.txt

Sitenizde Robot.txt Var

Dahili Vs. Dış Bağlantılar

Toplam İç Bağlantılar

21

Toplam Dış Bağlantılar

8

Alexa Rank

Trafik sırası

482968

Reach Sıralaması

480866

En İyi Ülke

Turkey

En İyi Ülke Sıralaması

17210

Etki Alanı IP Bilgisi

ISP
IP
organizasyon
Şehir
ülke
Saat dilimi
Boylam
Enlem

NoIndex, NoFollow, DoDollow Bağlantıları

Toplam NoIndex Bağlantıları 0
Toplam NoFollow Bağlantıları 0
Toplam DoFollow Bağlantıları 29
NoIndex Meta Robot Tarafından Etkinleştirildi? No
NoFollow Meta Robot Tarafından Etkinleştirildi? No

NoIndex

NoFollow

SEO Dostu Linkler

Sitenizin Bazı Linkleri SEO Dostu Değildir.

Bu Bağlantılar SEO Dostu Değil

  • https://www.mektebim.k12.tr/forms/loader/campus_form_popup

favicon

Sitenizde Favicon Var.

DOC Türü

DOC Türü : <!DOCTYPE html>
Sayfada Doküman Türü Var

Amortismana tabi HTML Tag

Your site does not have any depreciated HTML tag.

HTML Sayfa Boyutu

HTML Sayfa Boyutu : 76 KB
HTML Sayfa Boyutu <= 100KB . Çok Iyi

GZIP Sıkıştırma

GZIP Sıkıştırılmış Boyut : 14 KB


GZIP Sıkıştırması Etkin.

Satır içi CSS

Your site have 273 inline css.

Satır içi CSS

  • <div class="live-search-container" style="display: none;"></div>
  • <li class="register-title brand-bg-color-red d-none d-md-block" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="" style=""></li>
  • <li class="test-menu-title" style=""></li>
  • <div class="static-page-cover-image" style="background-image: url(https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/images/kurumsal-page-cover.jpg)"></div>
  • <p style="text-align: center;"></p>
  • <span style="color:#999999;"></span>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <p style="margin-left: 40px;"></p>
  • <div class="WordSection2" style="page: WordSection2; font-family: Times; font-size: medium; width: 100%;"></div>
  • <table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" class="TableNormal1" style="margin-left: 12.85pt; border: none; width: 100%;"></table>
  • <tr style="height: 34.8pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border: 1pt solid black; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 34.8pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-image: initial; border-left: none; padding: 0cm; height: 34.8pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.2pt;"></span>
  • <tr style="height: 21.05pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 21.05pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 21.05pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 49.7pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 49.7pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 49.7pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: 0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.3pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.6pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.2pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.6pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <tr style="height: 49pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 49pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.3pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 14.8133px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 49pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 4.65pt 0.0001pt 0cm; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.25pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.2pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.6pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.5pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.3pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.9pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <tr style="height: 53.15pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.15pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.3pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.15pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.2pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <tr style="height: 63.7pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 63.7pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.3pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 14.8133px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 63.7pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.95pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1.05pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <tr style="height: 39.3pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 39.3pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.3pt 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 39.3pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.3pt 4.65pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1.35pt;"></span>
  • <tr style="height: 71.1pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 71.1pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 71.1pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.9pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.95pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.5pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.5pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.65pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.5pt;"></span>
  • <tr style="height: 49.4pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 49.4pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 5.45pt 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 14.8133px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 49.4pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 4.8pt 0.0001pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.95pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <tr style="height: 67.35pt;"></tr>
  • <td style="width: 75.25pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 67.35pt;" valign="top" width="100"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 5.45pt 0.0001pt 4.65pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 334.8pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 67.35pt;" valign="top" width="446"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 6.45pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.2pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: 2.05pt;"></span>
  • <div class="WordSection2" style="page: WordSection2; font-family: Times; font-size: medium; width: 100%;"></div>
  • <table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" class="TableNormal1" style="margin-left: 12.85pt; border: none; width: 100%;"></table>
  • <tr style="height: 53.75pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border: 1pt solid black; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-image: initial; border-left: none; padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.2pt 0cm 0.0001pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 5.4pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 14.8133px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.55pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.45pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.15pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.6pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.95pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1.15pt;"></span>
  • <tr style="height: 53.65pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.65pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.65pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 60.9pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 60.9pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 60.9pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 53.9pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.9pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.9pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 70.9pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 70.9pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 70.9pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 53.75pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 53.75pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 7.75pt 0cm 0.0001pt 8.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <tr style="height: 53.75pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt 4.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 53.75pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt 4.7pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <tr style="height: 103.4pt;"></tr>
  • <td style="width: 78.5pt; border-right: 1pt solid black; border-bottom: 1pt solid black; border-left: 1pt solid black; border-image: initial; border-top: none; background: rgb(190, 190, 190); padding: 0cm; height: 103.4pt;" valign="top" width="105"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 2.75pt 0.0001pt 4.55pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 15.1067px;"></p>
  • <td style="width: 335.05pt; border-top: none; border-left: none; border-bottom: 1pt solid black; border-right: 1pt solid black; padding: 0cm; height: 103.4pt;" valign="top" width="447"></td>
  • <p class="TableParagraph" style="margin: 0.05pt 5.4pt 0.0001pt 4.8pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; line-height: 14.96px;"></p>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.9pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: 0.1pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.9pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.8pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.7pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.85pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -1.05pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.9pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <span style="letter-spacing: -0.75pt;"></span>
  • <p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;"></p>
  • <div class="WordSection3" style="page: WordSection3; font-family: Times; font-size: medium;"></div>

Dahili CSS

Your site does not have any internal css.

Mikro Veri Şeması Testi

Mikro Veri şema Testi. Site Başarısız...

IP & DNS Raporu

IPv4 185.99.199.119
IPv6 Not Compatiable
DNS Report
SLHostClassTTLTypePRITargetIP
1www.mektebim.k12.trIN14399A185.99.199.119

IP Canonicalization Test

Site IP Testi Başarısız Oldu.

URL Kanonikleştirme Testi

Site URL Kanonikleştirme Testini Geçemedi.

Düz Metin E-posta Testi

Site, Düz Metin E-posta Testinde Başarısız Oldu.24- Düz Metin E-postası Bulundu.

Düz Metin E-posta Listesi

  • bootstrap@4.3.1
  • smartmenus@1.1.0
  • smartmenus@1.1.0
  • smartmenus@1.1.0
  • swiper@4.5.0
  • animate.css@3.7.2
  • fancybox@3.5.7
  • css@3.3.0
  • select2@4.0.10
  • info@mektebim.k12.tr
  • info@mektebim.k12.tr
  • info@mektebim.k12.tr
  • jquery@3.4.1
  • bootstrap@4.3.1
  • smartmenus@1.1.0
  • swiper@4.5.0
  • template7@1.4.2
  • fancybox@3.5.7
  • blockui@1.0.0
  • moment@2.24.0
  • select2@4.0.10
  • validation@1.19.1
  • inputmask@4.0.8
  • aos@2.3.4


CURL Yanıt

urlhttps://www.mektebim.k12.tr/tr/kvkk-aydinlatma-metnicontent typetext/html; charset=UTF-8
http code200header size582
request size191filetime-1
ssl verify result0redirect count0
total time0.53234namelookup time0.132374
connect time0.136709pretransfer time0.28594
size upload0size download77426
speed download145444speed upload0
download content length-1upload content length0
starttransfer time0.531917redirect time0
redirect urlprimary ip185.99.199.119
certinfoprimary port443
local ip185.216.113.91local port60462

Mobil Dost Kontrol


Mobil Dostu: Bilinmiyor

Score : Unknown

Yerelleştirilmiş Kural Adı Kural Etkisi
No data to show.
CMS:
yerel:
Robotlu Kaynaklar:
Geçici Getirme Arızası Kaynaklar:

Google Page Speed ​​Insight (Mobil)

SAYFA HIZI

Kullanılabilirlik Puanı


Sayfa İstatistikleri


numberResources82numberHosts17
totalRequestBytes11245numberStaticResources44
htmlResponseBytes79175overTheWireResponseBytes1412678
cssResponseBytes553680imageResponseBytes207787
javascriptResponseBytes1340991otherResponseBytes737299
numberJsResources22numberCssResources18


İçeriği Gizleyen Geçiş Reklamı Yüklemek Uygulama Önlemek

Your Page Does Not Appear To Have Any App Install Interstitials That Hide A Significant Amount Of Content. .

Eklentileri kullanmaktan kaçının

Your Page Does Not Appear To Use Plugins, Which Would Prevent Content From Being Usable On Many Platforms. .

Viewportu Yapılandır

Your Page Specifies A Viewport Matching The Device's Size, Which Allows It To Render Properly On All Devices. .

Görüntüyü Görünüm Penceresine Boyutlandır

The page content is too wide for the viewport, forcing the user to scroll horizontally.
to provide a better user experience.

The Page Content Is 711CSS pixels wide, but the viewport is only 407CSS pixels wide. The following elements fall outside the viewport:

  • <p class="TableParagraph">Ehliyet, Nüfus…n tüm bilgiler</p>
  • <p class="TableParagraph">telefon numara…gibi bilgiler</p>
  • <span>iş</span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span>ve</span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span>kamera</span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <p class="TableParagraph">Her türlü fina…şisel verileri</p>
  • <span>teamül</span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <p class="TableParagraph"></p>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span>veya</span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <p class="TableParagraph">Ürün ve hizmet…ve yetkilileri</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimize ür…erçek kişiler,</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimizin v…gerçek kişiler</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimizin s…gerçek kişiler</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimizin y…i ve yakınlar)</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimize iş…gerçek kişiler</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimizin h…gerçek kişiler</p>
  • <p class="TableParagraph">Şirketimizin y…gerçek kişiler</p>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>
  • <span></span>

Boyut Hedefleri Uygun Şekilde Daralt

Some of the links/buttons on your webpage may be too small for a user to easily tap on a touchscreen. Consider to provide a better user experience.The following tap targets are close to other nearby tap targets and may need additional spacing around them.

  • The tap target <button type="submit" class="btn search-for…d-bg-color-red"></button> is close to 1 other tap targets

Okunaklı Yazı Tipi Boyutlarını Kullanma

The Text On Your Page Is Legible. .

Açılış Sayfası Yönlendirmeleri

Your Page Has No Redirects.

GZIP Sıkıştırma

You Have Compression Enabled. .

Tarayıcı Önbelleğini Kaldıraç Edin

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
for the following cacheable resources:

  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=DC-8726756
  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-31474351-1
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js

Sunucu Yanıt Süresi

In our test, your server responded in https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server. There are many factors that can slow down your server response time.
to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.

CSS'yi minify

Compacting CSS code can save many bytes of data and speed up download and parse times.
for the following resources to reduce their size by 3.1KiB ( 17%reduction ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/mektebim.css?v=1.1.0_1589448096could save 1.9KiB ( 15%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/responsive.css?v=1.1.0_1589448096could save 387B ( 19%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-clean/sm-clean.min.csscould save 253B ( 16%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-core-css.min.csscould save 247B ( 44%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-simple/sm-simple.min.csscould save 244B ( 20%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/utilities.css?v=1.1.0_1589448096could save 132B ( 15%reduction )

HTML'yi minify

Your HTML Is Minified. .

JavaScript'i küçült

Compacting JavaScript code can save many bytes of data and speed up downloading, parsing, and execution time.
for the following resources to reduce their size by 1.5KiB ( 26%reduction ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/mektebim.js?v=1.1.0_1589448096 could save 997B ( 27%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/lead.form.js?v=1.1.0_1589448096 could save 365B ( 27%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/livesearch.js?v=1.1.0_1589448096 could save 137B ( 20%reduction )

JavaScript ve CSS'yi render engelleme

Your page has (1) blocking script resources and (18) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

  • https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1.6.16/webfont.js

Render-blocking CSS

  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:300,400,600,700,900%7CBarlow:300,400,600,700,900&subset=latin-ext,latin-ext
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/select2/css/select2.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fancybox/jquery.fancybox.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/bootstrap@4.3.1/dist/css/bootstrap.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-core-css.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-simple/sm-simple.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-clean/sm-clean.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/swiper@4.5.0/dist/css/swiper.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/animate.css@3.7.2/animate.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/fancybox@3.5.7/dist/jquery.fancybox.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/all.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/regular.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/light.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/flag-icon-css@3.3.0/css/flag-icon.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/select2@4.0.10/dist/css/select2.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/utilities.css?v=1.1.0_1589448096
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/mektebim.css?v=1.1.0_1589448096
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/responsive.css?v=1.1.0_1589448096

Resimleri İyileştir

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
to reduce their transfer size by 3.5KiB ( 16%reduction ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/uploads/images/site_logo_tr_1567597084.png could save 2KiB ( 16%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/uploads/images/site_footer_logo_tr_1567597084.png could save 1.5KiB ( 17%reduction )

Görünür İçeriği Önceliklendirme

You Have The Above-the-fold Content Properly Prioritized. .

Google Page Speed Insight (Desktop)


Sayfa İstatistikleri


numberResources83numberHosts17
totalRequestBytes11450numberStaticResources44
htmlResponseBytes79209overTheWireResponseBytes1528842
cssResponseBytes553365imageResponseBytes207787
javascriptResponseBytes1340811otherResponseBytes853458
numberJsResources22numberCssResources18


SAYFA HIZI

Açılış Sayfası Yönlendirmeleri

Your Page Has No Redirects.

GZIP Sıkıştırma

You Have Compression Enabled. .

Tarayıcı Önbelleğini Kaldıraç Edin

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
for the following cacheable resources:

  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=DC-8726756
  • https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-31474351-1
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js

Sunucu Yanıt Süresi

In our test, your server responded in https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server. There are many factors that can slow down your server response time.
to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.

CSS'yi minify

Compacting CSS code can save many bytes of data and speed up download and parse times.
for the following resources to reduce their size by 3.1KiB ( 17%reduction ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/mektebim.css?v=1.1.0_1589448082could save 1.9KiB ( 15%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/responsive.css?v=1.1.0_1589448082could save 387B ( 19%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-clean/sm-clean.min.csscould save 253B ( 16%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-core-css.min.csscould save 247B ( 44%reduction )
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-simple/sm-simple.min.csscould save 244B ( 20%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/utilities.css?v=1.1.0_1589448082could save 132B ( 15%reduction )

HTML'yi minify

Your HTML Is Minified. .

JavaScript'i küçült

Compacting JavaScript code can save many bytes of data and speed up downloading, parsing, and execution time.
for the following resources to reduce their size by 1.5KiB ( 26%reduction ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/mektebim.js?v=1.1.0_1589448082could save 997B ( 27%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/lead.form.js?v=1.1.0_1589448082could save 365B ( 27%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/js/livesearch.js?v=1.1.0_1589448082could save 137B ( 20%reduction )

JavaScript ve CSS'yi render engelleme

Your page has (1) blocking script resources and (18) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

  • https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1.6.16/webfont.js

Render-blocking CSS

  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:300,400,600,700,900%7CBarlow:300,400,600,700,900&subset=latin-ext,latin-ext
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/select2/css/select2.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fancybox/jquery.fancybox.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/bootstrap@4.3.1/dist/css/bootstrap.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-core-css.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-simple/sm-simple.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/smartmenus@1.1.0/dist/css/sm-clean/sm-clean.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/swiper@4.5.0/dist/css/swiper.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/animate.css@3.7.2/animate.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/fancybox@3.5.7/dist/jquery.fancybox.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/all.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/regular.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/vendors/fontawesome/css/light.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/flag-icon-css@3.3.0/css/flag-icon.min.css
  • https://cdn.jsdelivr.net/npm/select2@4.0.10/dist/css/select2.min.css
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/utilities.css?v=1.1.0_1589448082
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/mektebim.css?v=1.1.0_1589448082
  • https://www.mektebim.k12.tr/assets/site/mektebim/css/responsive.css?v=1.1.0_1589448082

Resimleri İyileştir

Görüntüleri Doğru şekilde Biçimlendirmek Ve Sıkıştırmak, Baytlarca Veriden Tasarruf Edilmesini Sağlayabilir.
... 3.5KiB ( 16%Sıkıştır ).

  • https://www.mektebim.k12.tr/uploads/images/site_logo_tr_1567597084.png could save 2KiB ( 16%reduction )
  • https://www.mektebim.k12.tr/uploads/images/site_footer_logo_tr_1567597084.png could save 1.5KiB ( 17%reduction )

Görünür İçeriği Önceliklendirme

Ekranın üst Kısmındaki Içeriğin Uygun şekilde önceliklendirilmesi. .